Over ons

Wie is CBJ Calamiteitenservice?
CBJ Calamiteitenservice is onderdeel van C.B.J Multidiensten, de naam waaronder we sinds 2001 staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat komt omdat we begonnen zijn als een bedrijf dat onder meer veel schoonmaakwerk doet en specialistische reiniging aanbiedt. Gaandeweg hebben we ons gespecialiseerd in steeds complexere klussen, met alle benodigde opleidingen erbij. Sinds enkele jaren zijn we een allround, volledig gecertificeerd salvage bedrijf dat bij calamiteiten direct ingeschakeld wordt - vaak wordt de eigenaar van een pand door de politie of andere hulpdiensten naar ons doorverwezen. Daarbij kunnen we naast de schadestop ook het herstel verzorgen, door onze degelijke vaklui die alles van timmeren tot stucwerk en electra in de vingers hebben.

De mensen van CBJ Calamiteitenservice
De technische leiding van CBJ Calamiteitenservice is in handen van Dhr. C. Bosnie, het zakelijke gedeelte wordt geleid door Mevr. C. Pratt. Daarnaast hebben we een vaste ploeg van allround vakmensen in dienst, indien nodig aangevuld met bekende en bekwame krachten die voor specialistische klussen worden ingehuurd.

Only Friends

Deze helden hebben geen redding nodig.
Only Friends is een sportclub in Amsterdam Noord voor kinderen met beperkingen. Meer dan 500 kinderen genieten hier grenzeloos van sport, vriendschap en de faciliteiten die Only Friends hen biedt.

CBJ Calamiteitenservice is ontzettend trots om sponsor te zijn en praktische hulp te bieden aan Only Friends. We raden dan ook iedereen aan om eens een kijkje te nemen op www.onlyfriends.nl en een bijdrage te leveren aan het inspirerende, pure geluk dat Only Friends biedt.  

Contact

Westhavenweg 60 f
1042 AL Amsterdam
Telefoon: 020 - 63 11 394
Na 17uur: 06 - 1427 6716

Meld uw klacht of compliment